سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دفاع نیوز (جانم فدای رهبر)

یک روزنامه صهیونیستی با اشاره به ظاهر خوب و باطن ناکارآمد و از هم پاشیده رژیم صهیونیستی نوشت: همه آنچه می‌بینید ظواهر است. ما مانند نهنگی به گل‌نشسته در حال متعفن شدنیم. ما (اسرائیلی‌ها) از درون در حال فروپاشی هستیم.

روزنامه صهیونیستی معاریو در خصوص وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی بشدت انتقاد کرد و نخست وزیر این رژیم را هر چند مسئول وضعیت نابسامان این رژیم نداست ولی تاکید کرد که وی تنها به فکر ابقای خود در قدرت است.

معاریو نوشت: دولت اسرائیل ماموریت‌های خارجی خود را انجام می‌دهد. اقتصاد در وضع خوبی است. رشد اقتصادی داریم. انتخابات هم هر چند مدت یک بار (به طور کلی نه در موقع تعیین شده خود) انجام می‌شود. دولتی داریم و مخالفان هم هستند. نخست وزیر داریم. نهادهای امنیتی هم به بزرگ‌تر شدن ادامه می‌دهند. ولی همه اینها ظواهر امر است. در زیر، ما داریم از هم می‌پاشیم.

معاریو در حالی این جملات را اذعان می‌کند که رسانه‌های اسرائیلی در چند روز اخیر از نفوذ وحشت به پیکره داخلی رژیم صهیونیستی از اتفاقات و تحولات منطقه خبر می‌دهند.

معاریو افزود: هر کس از بالا به وضعیت اسرائیل نگاه کند، این وضعیت را مشاهده می‌کند. حکومت مرکزی فلج است. دستگاه دولتی معلق مانده است. تصمیم‌گیری‌ها درست نیست و حتی پس از تصمیم‌گیری، هیچ کس این تصمیم را اجرا نمی‌کند. در این روزها هیچ اندیشه راهبردی وجود ندارد. هیچ برنامه مشخصی نیست. نه دیدگاه روشنی نه قدرتی برای اجرا. نخست وزیر کنونی [بنیامین نتانیاهو] وجودی فرضی است که تنها هدفش فقط بقای در قدرت است. حالا که نخست وزیر نه اراده دارد نه قدرت نه توانی برای هدایت مردان خود یا اینکه نمی‌تواند تصمیمی با محتوا بگیرد پس چرا اینهمه انرژی‌های هنگفت را خرج می‌کند تا صندلی قدرت خود را حفظ کند؟

این روزنامه افزود: هنوز البته نباید فراموش کرد که نتانیاهو مسئول وضعیت امروز اسرائیل نیست. صحبت از تعفنی تاریخی است. یک زنگ‌زدگی سیاسی طولانی در طول ده‌ها سال ولی نتانیاهو کسی است که فرصت را برای تغییر وضعیت از دست داد. برای نجات کشور از تباهی. این فرصت برای یک بار بود و شاید دیگر تکرار نشود اما او همچنان به حفظ صندلی قدرت خود با قوت ادامه می‌دهد تا وقت بیشتری به دست بیاورد و سرانجام خود را به انتخابات بعدی برساند تا دوباره همه‌ی هیچ خود را دوباره از نو شروع کند. مهم فقط این است که اتحاد و ائتلاف خود را با حزب شاس حفظ کند.

این روزنامه در ادامه انتقاد خود از نخست وزیر نوشت: نخست وزیر در اسرائیل شخصی است فلج. زمانیکه پس از جنگ دوم لبنان برای نخستین بار از لزوم تغییر مملکت‌داری سخن گفتیم، برخی همکاران ادعا کردند که هیچ چیزی نمی‌تواند مانع ادامه یافتن شیوه اسرائیلی [در مملکت‌داری] بشود و دلیل آن هم این است که نخست وزیر در اسرائیل، قدرت مطلق است و شاید هم بیشتر.

* اسرائیل بسرعت به سوی آشوب پیش می‌رود

این روزنامه افزود: برای نمونه مسئله جنگ؛ نخست وزیر در اسرائیل بسرعت و به آسانی هر چه تمام‌تر می‌تواند به سراغش برود. اولمرت [نخست وزیر سابق] این را دو بار ثابت کرد. درباره سیاست‌خارجی و اداره امور محرمانه نیز مسئولان اسرائیلی مستقل و دارای اختیاراتی بسیار حتی بیشتر از همتایان غربی خود هستند. مشکل در اداره امور جاری و روزمره کشور است. ما معلق مانده‌ایم چون اسرائیل اکنون این راه را در پیش گرفته است که قابل اداره کردن نیست. اسرائیل بسرعت به سوی آشوب پیش می‌رود. دموکراسی اسرائیل شبیه نهنگی بزرگ‌ می‌ماند که به سوی ساحل می‌رود. ما از الان در آب‌های کم عمق در حال متعفن شدن هستیم؛ وضعیتی که بازگشت‌پذیر نیست برای ما.

معاریو ادامه داد: اصل و اساس، دموکراسی پارلمانی است. همان پارلمانی که برای ما راه رسیدن به قدرت است. راهی خوب و مفید ولی نوع اسرائیلی آن مصیبتی رو به نابودی است. کنست [پارلمان] ما به عناصر تشکیل دهنده اولیه خود تجزیه شده است. همه یکدیگر را تحریک و تهدید می‌کنند. نخست وزیر هم در میان این همه مانور می‌دهد و قادر نیست یک برنامه مرتب ارائه بدهد یا تصمیمی ساده اتخاذ کند (مالیات افزایش بهای میوه و سبزی‌ها را به یاد می‌آورید؟).

* وجهه دستگاه قضا در اسرائیل در پایین‌ترین حد ممکن است

معاریو با بیان اینکه از زمان موجودیت اسرائیل، نهادهای مختلفی در آن به وجود آمده است تاکید کرد که تنها دستگاهی که به طور مداوم بزرگ‌تر شده است، دستگاه قضاست. ولی در قدرتش مبالغه کره‌اند. این قدرت مست است حتی دروغین است. وجهه دستگاه قضا امروز در پایین‌ترین حد ممکن و سطحی بی‌سابقه است. مردم به آن روز به روز بی‌اعتمادتر می‌شوند. به نظر می‌رسد بیش از آنچه بتواند هضم کند، بلعیده است.

* جایگاه نماینده در اسرائیل در پایین‌ترین درجه است

نهاد قانون‌گذاری هم تقریبا جایگاه خود را حفظ کرده است. کنست هنوز دارای حاکمیت است ولی جایگاه نماینده پارلمانی در اسرائیل در پایین‌ترین درجه ممکن است.

* اسرائیل قوه‌ مجریه‌ای ندارد؛ این همان داستان غم‌انگیز اسرائیل است

قدرت اجرایی هم همان داستان غم‌انگیز واقعی در اسرائیل است. اسرائیل سال 2011 قوه مجریه ندارد. قدرت مجریان نزدیک به صفر است. دولت بزرگ شده است. چاق شده است. وزرای دولت دور میز دولتی بزرگ جمع می‌شوند با خودروهای فاخر می‌روند و در دفترهای کاری فاخر می‌نشینند در حالی که ارتشی از محافظان گرداگرد آنان ایستاده‌اند؛ محافظانی که به وجود آنان نیازی نیست. حال آنکه در نهایت کوچک‌ترین قدرت در وزارت دارایی، قدرتی بیش از بزرگ‌ترین وزیر در اسرائیل است.

معاریو نوشت: حال چاره چیست؟ تغییر کنیم. شیوه حکومت‌داری در اسرائیل باید تغییر کند. راه دیگری نیست. این نیاز، نیازی حیاتی است. این کار، وظیفه نتانیاهوست. برنامه او می‌تواند باشد. می‌تواند بیشتر قدرت‌های همسوی صهیونیست را در کنست و در مردم یکپارچه کند و با تمام قدرت در این مسیر حرکت کند. این اقدام، سبب خواهد شد که یک دوره دیگر در قدرت باشد و حتی به پیروزی و سرافرازی برسد. ولی این بچه (نتانیاهو) ترسوست. کوته‌نظر است و سست. ترجیح داده است که مشغول مانورهای سیاسی بیهوده باشد. برنامه‌های امنیتی بیهوده خود را بر اساس انبوهی از سخنرانی‌ها گذاشته است. واقعا به نظر می‌رسد که آینده دولت اسرائیل، قدرت اسرائیل در حکومت، در اداره کردن خودش و برداشتن گام‌های آینده‌اش، برای او مهم نیست. این واقعا بدبختی و خسارت است.

منبع: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9002060885