سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دفاع نیوز (جانم فدای رهبر)

تهران - رییس‌جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در صورت حمله نظامی به ایران چه گزینه هایی پیش روی ایران است، اظهار داشت: گزینه‌های ایران نامحدود و دامنه آن همه کره زمین است.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، محمود احمدی‌نژاد در مصاحبه با روزنامه های قطری الشرق و پنین سولا، روابط ایران وقطر را بسیار عمیق، برادرانه و نمونه خواند و تصریح کرد: مقام‌های دو کشور همواره در خصوص مسایل مهم با یکدیگر مشورت و هماهنگی می‌کنند.
وی روابط خوب ایران و قطر را فرصتی برای حل و فصل مسائل خاورمیانه دانست و خاطرنشان کرد: پیشنهاد قطر برای حل مسایل لبنان اقدام ارزشمندی بود که ایران هم از آن حمایت کرد همچنین قطر در کمک به مردم فلسطین و ایجاد و تقویت برادری در خلیج فارس نقش ارزشمندی دارد و جمهوری اسلامی ایران از اینگونه اقدام‌ها حمایت می‌کند.
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی درباره تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران گفت: هدف اصلی دشمنان اعمال فشار به ملت بزرگ ایران است. آنها از ملت ایران عصبانی هستند زیرا با ملتی متحد،آگاه و مومن مواجه شده‌اند.
رییس‌جمهور با تاکید براینکه اعمال تحریم علیه ایران بی تاثیر است ،گفت:ایران کشوری بزرگ با اقتصاد قوی است که ارتباطات گسترده با دنیا دارد. دشمنان با وارد شدن در موضوع تحریم در حقیقت خود را از روابط با ایران محروم می‌کنند از سوی دیگر تحریم های آنها نوعی بداخلاقی است که در تاریخ ثبت می‌شود و به یقین در آینده نمی توانند به سادگی آن را جبران کنند البته همواره ملت ایران به راحتی از این موضوعات عبور کرده است.
احمدی‌نژاد افزود: امروز در دنیا برای فروش کالا مسابقه وجود دارد. بنابراین آنها حتی اگر کالایی را نفروشند به‌راحتی می‌توانیم شبیه آن را خریداری یا تولید کنیم. ضمن اینکه تجارت موضوعی دوجانبه است و زشت‌ترین کار این است که کسی بخواهد از تجارت دوجانبه برای اعمال و تحمیل سیاست های خود استفاده کند.
رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره قطعنامه سازمان ملل و تأثیر آن در روابط ایران و قطر خاطرنشان کرد: این قطعنامه‌ها نه تنها تأثیری ندارد بلکه روابط دوکشور را هر چه بیشتر تقویت می‌کند زیرا هرگاه خانواده ای از بیرون تهدید می‌شود اعضای خانواده به هم نزدیکترمی شوند. بهتر است ایران و کشورهای منطقه به جای داشتن ارتباط با صادرکنندگان قطعنامه ،روابط را با برادران خود توسعه و گسترش دهند.
احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه مداخلات کشورهای غربی موجب تضعیف و کاهش روابط کشورهای حوزه خلیج فارس نخواهد شد،تصریح کرد: این مداخلات موضوع و مسأله جدیدی نیست ده‌ها سال است که کشورهای غربی در تلاشند روابط ایران با کشورهای منطقه را تضعیف کنند، آنها با بی‌ادبی علیه کشورهای منطقه فشار وارد می‌کنند اما کشورهای منطقه از نقطه تاثیر پذیری جدی عبور کردند ضمن اینکه غربی‌ها نیز نسبت به گذشته در موضع ضعف قرار دارند امروز وضعیت آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها در مقایسه با سی سال گذشته مانند گرگی می‌ماند که پیر شده و دندان هایشان ریخته و فقط زوزه می‌کشد.
احمدی‌نژاد درباره تلاش های دشمنان برای مداخله درکشورهای عربی ،گفت: اخلاق دشمنان، استعماری است. آنها از هر فرصتی برای دخالت استفاده می‌کنند باور من این است هوشمندی سران کشورهای خلیج فارس به آنها اجازه دخالت نخواهد داد؛ البته مردم جهان از تکبر و خودخواهی آنها ناراحت هستند زیرا دشمنان به جای گفت وگو براساس برادری و احترام با تکبر برخورد می‌کنند بنابراین این سوال جدی مطرح است که چرا ملت های منطقه‌ هزینه تأمین منافع بیگانگان را بپردازد.

**ایران وجود یک عراق متحد و مقتدر را به نفع همه می‌داند

وی در پاسخ به سوالی دیگر درباره راهبرد ایران در قبال عراق، اظهار داشت:ایران و عراق همسایه و برادر هستند مردم دوکشور روابط تاریخی با یکدیگر دارند. جمهوری اسلامی ایران وجود یک عراق متحد،پیشرفته و مقتدر را به نفع همه می‌داند.
احمدی‌نژاد به سوالی درباره موضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات عراق را این‌گونه پاسخ داد: ایران با همه گروه‌های عراقی رابطه دوستانه و مناسبی دارد و معتقد است اگر اشغالگران دخالت نکنند مردم عراق قادرند خود را اداره کنند البته باید توجه داشت که مدت کوتاهی است عراقی‌ها در حال تجربه دموکراسی و آزادی هستند. اما مطمئنا مردم عراق می‌توانند بر مشکلات غلبه کنند. مردم و گروه‌های عراقی باید باهم زندگی و عراق را خودشان اداره کنند.
رییس‌جمهور با بیان اینکه برای پیشرفت و آبادانی عراق باید همه گروه‌های عراقی دست به دست هم دهند، گفت: هشت سال جنگ صدام علیه ایران و حمله صدام به کویت و جنگ اخیر در عراق موجب شد این کشور از روند پیشرفت عقب بماند. مردم عراق مظلوم هستند وبسیاری از آنها روزانه کشته و زخمی می‌شوند در چنین شرایطی باید گروه‌های عراقی به کمک یکدیگر این کشور را بسازند و دولت را تشکیل دهند.
احمدی‌نژاد در پاسخ به اینکه آیا خروج نیروهای آمریکایی، امنیت عراق را به خطر نمی‌اندازد، خاطر نشان کرد: درحال حاضر نیروهای آمریکایی درعراق حضور دارند اما دراین کشور امنیت وجود ندارد. بخش مهمی از ناامنی‌ها به دلیل وجود نیروهای آمریکایی است چه بسا آنها خودشان این ناامنی‌ها را سازماندهی هم می‌کنند.
رییس‌جمهور با اشاره به زندگی مسالمت‌آمیز مردم شیعه و سنی عراق در طول تاریخ در کنار یکدیگر گفت: مشکلی به نام شیعه و سنی در عراق وجود نداشت اما از زمانی که آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها به عراق وارد شدند موضوع شیعه و سنی مطرح شد حتی ممکن است آنها برای ایجاد ناامنی تلاش کنند و بعد ادعا کنند به دلیل خروج آنها ازمنطقه این اتفاقات می‌افتد.
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی مبنی براینکه عده‌ای معتقدند ایران بر شرایط عراق تسلط دارد، اظهار داشت : یعنی اینان می‌گویند آمریکایی‌ها با 160 هزار نیروی نظامی در عراق و پس از به راه انداختن جنگ ، عراق را تحویل ایران دادند؟ اشغالگران هرجا شکست می‌خورند به جای پذیرش ضعف به دیگران ، اشکال وارد می‌کنند آنها به بهانه صدام به عراق حمله کردند در حالی که هدف اصلی صدام نبود بلکه آنها به دنبال چپاول نفت عراق بودند آمریکایی‌ها باید بپذیرند سیاست آنها در عراق اشتباه است البته امروز دیگر ملت عراق بیدار شده است ودر مقابل آنها خواهد ایستاد.
رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره اوضاع افغانستان گفت: تاریخ منطقه نشان داده که همواره اشغالگری در افغانستان محکوم به شکست بوده است، در گذشته انگلیس و شوروی در افغانستان شکست خوردند و امروز سیاست های اشتباه آمریکا، موجب شکست آنها شده است.
احمدی‌نژاد درپاسخ به اینکه درصورت تغییر سیاست های آمریکا در عراق و افغانستان آیا ایران برای حل مشکل به آنها کمک خواهد کرد،گفت: بارها اعلام کردیم اگر سیاست های خود را اصلاح کنند حاضر به کمک هستیم. آنها باید به مردم افغانستان احترام بگذارند و اجازه دهند دولت افغانستان کار خود را انجام دهد.به راحتی می‌توان از کلام رییس‌جمهور افغانستان متوجه شد که آنها اجازه نمی دهند مردم افغانستان کشورشان را اداره کنند.
رییس‌جمهور افزود: مردم افغانستان حضور اشغالگران را در کشورشان نمی پسندند با بمب و موشک هم نمی‌توان مشکلات را حل کرد آنها باید به مردم و دولت احترام بگذارند اگر اشغالگران از کشور آنها خارج شوند دولت و ملت افغانستان می‌توانند کشور خود را اداره کنند.

**آمریکا در مقابل قانون و عدالت تمکین کند

رییس‌جمهور دیدگاه خود را درباره موضوع فعالیت‌های هسته‌ای ایران و بیانیه تهران این‌گونه توضیح داد: بیانیه تهران مبتنی برقانون، عدالت، احترام و راه حل مناسبی برای حل مشکلات است.در این زمینه آمریکا و دیگر کشورها ضرورت دارد که در مقابل قانون و عدالت تمکین کنند.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه ایران آمادگی خود را برای تبادل سوخت به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرده است، تصریح کرد: تبادل سوخت آغاز همکاری‌ها به‌شمار می‌رود. تهران از ابتدا از این موضوع استقبال کرد اما بخاطر برخی بداخلاقی‌ها وقفه‌ای در این خصوص بوجود آمد که پس از آن آقای اوباما شخصاً از برزیل و ترکیه درخواست کرد با ایران گفت و گو کنند تا تبادل انجام شود. اما بعد از مذاکرات و انتشار بیانیه تهران غربی‌ها با برهم زدن موضوع، مجدداً از مذاکره سخن می‌گویند درحالی که بیانیه تهران هم مذاکره بود آنها نباید تصور کنند نتیجه مذاکره به گونه ای شود که آنها می‌خواهند زیرا دیگر دوره ارباب و رعیتی تمام شده است.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه ملت‌ها و دولت‌ها با یکدیگر برابر بوده و محترم هستند، گفت: امیدواریم استعمارگران متوجه تبعات منفی اقدامات خود باشند درغیر این صورت جبر زمان این موضوع را برآنها آشکار خواهد کرد.

**ایران نگران حمله نظامی از جانب هیچ کشوری نیست

رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره احتمال حمله نظامی به ایران گفت: ایران نگران حمله نظامی از جانب هیچ کشوری نیست گرچه همواره برای مقابله از خود آمادگی کامل دارد. دشمنان بخوبی می‌دانند که در صورت حمله نظامی عکس العمل ایران چه خواهد بود. بعید است کسی در فکر حمله نظامی، علیه ایران باشد.
احمدی‌نژاد افزود: دشمنان ما می‌دانند ایران دژ مستحکم و غیر قابل شکستی است البته فکر نمی کنم اربابان رژیم صهیونیستی در آمریکا نیز به آنها اجازه اقدامی علیه ایران بدهند زیرا به خوبی می‌دانند سیلی ایران شدید است.
رییس‌جمهور با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در معادلات ملت ایران به حساب نمی آید، خاطرنشان کرد: آمریکا هم عاقل تر از این است که اقدامی علیه ایران صورت دهد البته زمینه، دلیل و فرصتی هم برای اینکار ندارد همه می‌دانند که دوستی با ایران برای آنها بهتر از دشمنی است.

**حزب الله به استقلال و وحدت در لبنان کمک می‌کند

احمدی‌نژاد دربخش دیگری از این مصاحبه درباره وضعیت لبنان و روابط ایران با این کشور گفت: اخیراً ارتش لبنان برای اولین بار رژیم صهیونیستی را مجبور به عقب‌نشینی کرد. میشل سلیمان، هم در دوره فرماندهی ارتش لبنان وهم دردوره ریاست جمهوری خود روابط خوبی با ایران داشته و دارد.
رییس‌جمهور با تأکید براینکه وحدت، امنیت واستقرارتوان دفاعی لبنان در برابر رژیم صهیونیستی برای ایران از اهمیت بسیاری برخوردار است، تصریح کرد: مردم لبنان از تمامیت ارضی خود دفاع می‌کنند حزب الله هم به استقلال و وحدت در لبنان کمک می‌کند و ایران از همه گروههای مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند.

**ایران از روحیه مقاومت در برابر صهیونیست‌ها حمایت می‌کند

احمدی‌نژاد با اشاره به حمایت ایران ازگروه‌های فلسطینی نیز، اظهار داشت:حمایت ایران از این گروه‌ها به معنای این نیست که آنها دستورات ایران را اجرا می‌کنند.ایران از روحیه مقاومت آنها در برابرصهیونیست‌ها حمایت می‌کند. ملت لبنان و فلسطین مستقل و علاقه مند به ایران هستند وملت ایران هم به آنها علاقه مند است.
رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره روابط ایران و عربستان نیز برضرورت شکل گیری رابطه عمیق و برادرانه بین همه کشورهای اسلامی تأکید کرد و گفت: تنش میان برادران به نفع دشمنان است باید همه تلاش کنیم با یکدیگر رابطه مستحکمی ایجاد کنیم البته روابط ایران و عربستان سعودی بعضا با نوساناتی مواجه است که این ناشی از دخالت بیگانگان است.
احمدی‌نژاد در ادامه اقدام غیرانسانی صهیونیست‌ها را در محاصره غزه محکوم به شکست دانست و تصریح کرد: اگر کشور مستقل فلسطینی تشکیل شود و اشغالگران از عراق وافغانستان و منطقه خارج شوند، شاهد پیشرفت و استقرار امنیت پایدار در منطقه خواهیم بود.
رییس‌جمهور مشکل اصلی منطقه را حضور و دخالت بیگانگان دانست واظهار داشت: آنها همیشه با ایجاد یک دشمن فرضی جنایت های خود را توجیه می‌کنند البته دیگر اقدامات آنها تاثیری ندارد به دلیل اینکه همه ماهیت آنها را شناخته‌اند.
احمدی‌نژاد با اشاره به مخالفت دولت‌ها و ملت های منطقه با آمریکایی‌ها براساس نظرسنجی‌ها انجام شده، گفت: آمریکایی‌ها خود را به ملت‌ها تحمیل می‌کنند آنها امروز منفور هستند و هرگاه در منطق کم می‌آورند اسلحه به دست گرفته و انسان‌ها را می‌کشند.
رییس‌جمهور با تاکید براینکه ملت های مسلمان آگاهی بسیار بالایی دارند، اظهار داشت: اسلام آگاهی بخش است و مسلمانان هویت و حریت دارند. آمریکایی به جای اصلاح رفتار خود در منطقه ، مشکلات موجود را به دیگر کشورها از جمله ایران نسبت می‌دهند.
سیام/ 1965
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) / کد خبر 210017