سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دفاع نیوز (جانم فدای رهبر)

دکتر علی لاریجانی امروز - دوشنبه - در نطق پیش از دستور خود در مجلس شورای اسلامی، با تسلیت شهادت امام علی(ع)و با اشاره سیره و روش آن حضرت تصریح کرد: از دید امام علی (ع)، مشکل‌ترین مبارزه، مبارزه با نفاق است. امام در نامه‌ای به محمد ابن ابی بکر، نوشت پیامبر به من فرمود من بر امتم از مومن و مشرک نمی‌ترسم، زیرا مومن را خداوند به سبب ایمانش بازمی‌دارد و مشرک را به خاطر شرکش خوار می‌کند. اما بر شما از منافق‌دل دانا زبان می‌ترسم که آنچه را می‌پسندید می‌گوید و آنچه را ناپسند می‌دانید می‌کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، رییس مجلس شورای اسلامی گفت: تجربه‌ی انقلاب اسلامی در مصاف با منافقین پرده‌ی دیگری از همین سخن آسمانی را رمزگشایی می‌کند. تروریست‌های منافق که شهید رجایی و شهید باهنر، شهید بهشتی و یارانش را به شهادت رساندند مگر جز این نشانه‌ها را در سیمای خود داشتند. سخنان مردم‌پسند را کلید رفتار تروریستی و ناشایست خود قرار می‌دادند که آن پیرزنده‌دل انقلاب، امام (ره) از تکیه تصنعی بر نهج‌البلاغه‌ی گروه اعزامی منافقین به نجف، پی به کج‌راهه‌ی آنها برد.

لاریجانی ادامه داد: نکته‌ی عمیق‌تر در نفاق بین‌المللی عصر حاضر است که هر چند این گروه تروریست به منافق، بیشتر دست در شهادت فرزندان انقلاب بردند نزد آنان محبوب‌تر شدند. همان اهالی کاخ سفید را می‌گویم که سخن از حقوق بشر و صلح و دوستی و همراهی با ملت ایران می‌سرایند اما با همه‌ی وجود از منافقین حمایت می‌کنند. همین فضاحت در قول و شناعت در عمل ایالات متحده در مورد ملت مظلوم فلسطین دیده می‌شود که وعده‌های توخالی را در تحقق حقوق ملت فلسطین در هنگامه‌ی انتخابات داخلی آمریکا یکباره به بازار مکاری تزویر مذاکرات سازش، آن هم بعد از سفاکی‌های رژیم صهیونیستی بدل نموده‌اند.

رییس مجلس شورای اسلامی، گفت: آقای اوباما باید به جای رجزخوانی نسبت به ملت ایران و مقاومت لبنان، دچار سرافکندگی در قبال شخصیت دروغین خود باشد، که بعد از مهاجرت‌های جمعی در کرانه‌ی باختری، محاصره‌ی غزه، احداث شهرک‌های یهودی‌نشین و تخریب اماکن تاریخی اسلامی، خود را در مرجعیت صلح‌خواهی می‌بیند.

وی تصریح کرد: ایالات متحده تردید نکند که این مذاکرات پوچ و بی‌محتوا سرنوشتی بدتر و زشت‌تر از مذاکرات آناپلیس خواهد داشت، و ملت‌های مسلمان فریب این مانورهای کودکانه‌ی دیپلماتیک را نخواهند خورد.

لاریجانی گفت: امام علی(ع) فرمود ای مردم حقی من بر شما دارم و شما حقی بر من. اما حق شما بر من خیرخواهی درباره‌ی شماست. تنظیم و فراوان نمودن بیت‌المال برای تهیه‌ی معیشت سالم برای شما، و تصدی بر تعلیم شما که از جهل نجات پیدا کنید و تادیب شما که علم شما را بسازد. اما حق من بر شما وفا به بیعتی است که با من کردید و خیرخواهی در حضور و غیاب و پاسخ مثبت در آن هنگامی که شما را بخوانم و اطاعت از من موقعی که به شما دستوری بدهم.

رییس قوه‌ی مقننه تصریح کرد: در این کلام رابطه‌ی امام و امت به نیکویی تبیین یافته است. بسیاری از کژی‌ها در دوری از این طریق رخ داده است. آشفتگی مسیر انحراف و نفاق همیشه در عدم پایبندی به این تعهد است. چنگ زدن به راه‌های غیراصیل که ریشه در نصوص اسلامی ندارد به این کج‌راه‌ها می‌انجامد. چرا که امام عصر (عج) فرمودند در زمان غیبت به روات احادیث ما رجوع کنید. راه‌های دیگر صراط‌های اصیل ولایت محسوب نمی‌شوند. به یادآرید که امام علی (ع) با چه خون جگری با اصحاب بی‌وفای زمان خویش خداحافظی نمود که فرمود خدا نابودتان کند قلبم را با خونآبه پر کردید، سینه‌ام را از خشم مالامال نمودید و غم‌های متوالی را جرعه پس از جرعه به من خوراندید و رای و نظرم را با نافرمانی و تنها گذاشتن من، مختل ساختید.

رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نگرانی مولا از مرگ نبود، بلکه از بد سرنوشتی یاران بی‌وفا بود، چرا که امام سوگند خورد، سوگند به خدا، انس فرزند ابوطالب با مرگ بیش از انس کودک شیرخوار است با سینه‌ مادرش.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، لاریجانی در ادامه با اشاره به شب‌های قدر گفت: شب‌های قدر فرا رسید که از هزار ماه بهتر و بالاتر است و شب‌های رحمت و سلامت و تحنیت تا صبحگاهان است و دستورات الهی و سرنوشت خلق در این شب‌ها رقم خواهد خورد.

وی در ادامه گفت: از درگاه ایزدی می‌خواهیم که بهترین سرنوشت‌ها را بر امت علی ابن ابیطالب(ع) و مسلمین مقدر فرماید و توشه‌ی عظیم معنوی برای شما همکاران عزیز و ملت سرافراز ایران فراهم گرداند.

لاریجانی با تسلیت روزهای سخت ضربت خوردن و شهادت مولای متقیان حضرت علی(ع)، ادامه داد: امیرالمومنان (ع) به احمد ابن حنبل می‌گوید فضایلی که درباره‌ی علی (ع) وارد شده درباره‌ی هیچ کس نقل نشده است. در این باب کافی است که به چند نمونه از سخنان پیامبر(ص) درباره‌ی علی (ع) اشاره شود.

رییس مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: پیامبر (ص) فرمود ای علی نسبت تو به من نسبت هارون به موسی است، مگر در نوبت، که پس از من پیامبری نیست، و دوم هر کس که من مولای او هستم علی مولای اوست. سوم پیامبر فرمود به علی(ع)، ناسزا نگویید او شیفته و بی‌قرار ذات الهی است. چهارم پیامبر فرمود پروردگار عالمیان درباره‌ی علی ابن ابیطالب(ع) تعهدی نموده و فرموده است علی (ع) پرچمدار هدایت و پیشوای اولیاءالله و نور برای هر کسی است که مرا اطاعت کند.

وی ادامه داد: پنجم پیامبر فرمود علی امیر مردم با ایمان، پیشوای متقین و رهبر کمال‌یافتگان است. کسی که او را تصدیق کرد رستگار شد و کسی که او را تکذیب کرد رسوا و ساقط شد. ششم احمد ابن حنبل از پیامبر نقل می‌کند هر کس بخواهد به حضرت آدم در علمش بنگرد و به نوح در تقوایش و در ابراهیم در بردباریش و به موسی در هیبتش و به عیسی در عبادتش بنگرد، بنگرد به علی ابن ابیطالب(ع).

نماینده‌ی مردم قم در خانه‌ی ملت، خاطرنشان کرد: هر چند شناخت این شخصیت نادر در وصف نگنجد، اما از بیان خود او مدد می‌جوییم تا جرعه‌ای از معرفتش بنویشیم که فرمود در فرداها مرا می‌بینید و خصایص شناخته نشده‌ی من برایتان آشکار می‌شود و پس از تهی شدن جای من و ایستادن دیگری بر جای من، مرا خواهید شناخت.

لاریجانی با قرائت این شعر که حصر من داننده اسرار نیست / یوسف من بحر این بازار نیست / هیچ‌کس رازی که من گویم نگفت / همچو فکر من در معنا نسفت / گفت: از علی می‌خواهیم که راز بگشاید. راز بگشا ای علی مرتضی / ای پس از سوءالقضاء حسن‌القضاء.

لاریجانی در ادامه گفت: امام در باب عبادت فرمود همانا گروهی خدای را به انگیزه‌ی پاداش می‌پرستند، این عبادت تجارت پیشگان است و گروهی او را از ترس می‌پرستند که این عبادت برده‌صفتان است.

رییس مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ترسیم علی (ع) از ولایت‌پیشگان چگونه است. امام فرمود اگر با این شمشیر بینی مومن را بزنم که با من دشمن شود هرگز دشمنی نخواهد کرد و اگر همه‌ی دنیا را بر سر منافق بریزم که من را دوست بدارد هرگز مرا دوست نخواهد داشت که پیامبر فرمود یا علی (ع) مومن ترا دشمن ندارد و منافق تو را دوست نمی‌دارد.

لاریجانی خاطرنشان کرد: به همین جهت است که دوستدار ولایت علی(ع) در پاسخ ابن کبوای خارجی که طعنه زد که چگونه علی (ع) در حق دوست خود حق جاری نمود و پنجه‌ی راستش را برید، فرمود پنجه‌ام را برید سید جانشینان پیامبران، پیشوای سفیدرویان قیامت، ذیحق‌ترین مردم نسبت به مومنان علی ابن ابیطالب(ع)، امام هدایت، پیشتاز بهشت‌های نعمت، مبارز شجاعان، انتقام‌گیرنده از جهالت‌پیشگان، بخشنده‌ی زکات، رهبر راه رشد و کمال، گوینده‌ی گفتار راستین و صواب، شجاع مکی و بزرگوار باوفا. او نبرید دستم را جز به حقی که خداوند قرار داده است. این سنت ولایت‌مداران مکتب علی بن ابیطالب(ع) است.

رییس مجلس شورای اسلامی، افزود: در طرف مقابل سه دسته را در مقابل راه حق معرفی می‌کند. امام فرمود پس چون من به امر خلافت قیام کردم طایفه‌ای نقض بیعت کردند، جمعیتی از دین بیرون رفتند و جمعیتی از اول سرکشی و طغیان نمودند. اصحاب جمل که خود آنان را ناکثین نامید پول‌پرستان صاحب مطامع و طرفداران تبعیض بودند که سخن علی (ع) را در باب عدالت و مساوات برنتافتند. اصحاب صفین که آنان را قاسطین نامید که روح سیاست و تقلب و نفاق در آنان موج می‌زد و قصدشان در دستگیری حکومت و زمامداری بود و اصحاب نهروان یعنی خوارج که خود آنان را مارقین خواند که روح‌شان روح عصبیت‌های ناروا و خشک‌مقدس‌ها و جهالت‌های خطرناک بود که نه بصیرت دینی داشتند، نه بصیرت عملی.

وی ادامه داد: اما در جمل صحنه گمراه‌کننده‌تر است. مردی به محضر امیرالمومنان (ع) شرفیاب شد و گفت آیا ممکن است طلحه و زبیر و عایشه بر باطل اجتماع کنند؟ شخصیت‌هایی مانند آنان از بزرگان صحابه‌ی رسول خدا چگونه اشتباه می‌کنند و راه باطل را می‌پیمایند. دکتر طاها حسین دانشمند مصر می‌گوید پاسخ علی آن‌قدر محکم و متین است که والاتر از آن تصور نمی‌شود. بعد از آن‌که وحی خاموش گشت و ندای آسمانی منقطع شد سخنی به این بزرگی شنیده نشده است. امام علی (ع) فرمود سرت کلاه رفته و حقیقت بر تو اشتباه شده است. حق و باطل را با میزان قدر و شخصیت افراد نمی‌سنجند. این صحیح نیست که تو اول شخصیت‌هایی را مقیاس قرار دهی و بعد حق و باطل را با آنان بسنجی. این حق و باطل است که باید مقیاس اشخاص و شخصیت‌ها قرار گیرد.

انتهای پیام

کد خبر: 8906-05441