سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دفاع نیوز (جانم فدای رهبر)

در راستای شبیه سازی اعتراضات مردمی منطقه در عراق برای ناکارآمدن کردن دولت مالکی یک خبرگزاری عراقی از توطئه فهرست العراقیه، آمریکا، انگلیس و عربستان برای سرنگون کردن دولت "مالکی " پرده برداشت.

ه گزارش فارس به نقل از خبرگزاری "النخیل "، منابع آگاه با ارائه اسناد و ادله کافی از وجود طرحی برنامه‌ریزی‌شده و منسجم با حمایت آمریکا، انگلیس، عربستان، برخی رهبران رسانه‌ای و عناصری از ارتش و برخی سرویس‌های امنیتی عراق برای نابود کردن دولت "نوری المالکی " نخست‌وزیر این کشور خبر دادند.

* طرح توطئه علیه دولت مالکی در لندن کلید خورد

بر اساس این گزارش، طرح مذکور طی نشست‌هایی متعدد در لندن تدوین شد و در درجه نخست هدف آن تقویت خشم توده مردم و بسیج شهروندان خشمگین و ناراضیان از نقصان موجود در نحوه خدمات‌رسانی دولت عراق بود تا در 25 فوریه در تمام شهرهای عراق تظاهرات علیه دولت برگزار شود و مانند کشور مصر در این کشور نیز انقلاب شود. به همین دلیل نقش‌های هر طرفی با دقت تعیین شده بود تا در عراق آشوب شود.

* دشمنان مالکی در 25 فوریه بدنبال سوء استفاده از جریان صدر بودند

بنا بر این گزارش، طراحان این توطئه حساب زیادی روی جریان صدر که از محبوبیت زیادی در عراق برخوردار است کرده بود زیرا قرار بود که این جریان نیز با صدها هزار نفر در این تظاهرات شرکت کند.

*جزئیات طرح توطئه علیه دولت مالکی و سوء استفاده از تظاهرات‌کنندگان

قرار بود در تظاهرات 25 فوریه گروه‌هایی با نیروهای امنیتی درگیر شوند و تظاهرات را پس از عبور از پل ریاست‌جمهوری به سوی منطقه "الخضراء " بکشانند و در این منطقه تمام تظاهرات‌کنندگان از مناطق مختلف بغداد به هم بپیوندند و در آن‌جا قرار بود طرح‌هایی از سوی سران توطئه برای ادامه راه به تظاهرات‌کنندگان ارائه شود.

توطئه‌چینان قصد داشتند تظاهرات‌کنندگان را از میدان "التحریر " به سوی پل ریاست‌جمهوری هدایت کنند و از آنجا پل‌های ارتباطی دیگر را نیز تصرف کنند و تا عصر روز 25 فوریه وقت را تلف کنند و پس از آن گروه‌هایی با تیراندازی اوضاع را در بازارها و تمام اماکن عمومی تحت کنترل درآورند و با ایجاد رعب و وحشت منطقه الخضراء را تصرف کنند سپس مقر هیئت دولت را به آتش بکشند و با اشغال سفارت‌خانه‌ها، تخریب و به آتش کشیدن شورای استانداری بغداد بر رادیوهای دولتی و شبه دولتی سیطره یابند و از آنجا سقوط دولت مالکی را اعلام کنند. تا به این ترتیب دولت اضطراری با حمایت آمریکا تشکیل شود و "ایاد علاوی " رهبر فهرست العراقیه منادی تشکیل دولت نجات ملی شود.

* در این طرح کشتن مالکی و چند مسئول ارشد عراقی نیز گنجانده شده بود

انتظار می‌رفت که با اجرای این طرح مالکی و بسیاری از مسئولان در این درگیری‌ها حتی کشته شوند زیرا قرار بود برخی از یگان‌های نظامی و امنیتی مرکزی طرفدار علاوی به این شورش بپیوندند و با کمک تظاهرات‌کنندگانی که تنها از نحوه خدمات‌رسانی دولت ناراضی بودند دولت مالکی را به سقوط بکشانند.

* رسانه‌های دست‌نشانده مامور تحریک احساسات مردم عراق بودند

بر اساس این طرح، برخی رسانه‌ها نیز باید بطور منظم و برنامه‌ریزی شده تحریک احساسات مردم علیه دولت مالکی را دنبال می‌کردند. قرار بود "سعد البزاز " که یکی از مهره‌های آمریکا در راس هیئتی موسوم به هیئت مستقل اطلاع‌رسانی است هدایت این تحریک‌ها را برعهده گیرد بویژه این‌که حلقه‌ای از ماهواره‌ها، روزنامه‌ها و موج‌های رادیویی را نیز در اختیار دارد و همه آن‌ها از سوی آمریکا تامین مالی می‌شوند و مهمترین این شبکه‌ها نیز شبکه ماهواره‌ای "الشرقیة " و "البغدادیة " است. از دیگر رسانه‌هایی که قرار بود در همین راستا ایفای نقش کنند شبکه "الرافدین " متعلق به "حارث الضاری "، شبکه "الرای " متعلق به "مشعان الجبوری "، برخی رادیوهای محلی در منطقه "الکرادة " در بغداد و رئیس یکی از روزنامه‌هایی که در منطقه کردستان چاپ می‌شود.

* نقش گروه‌های سیاسی ناکام در انتخابات در طرح توطئه لندن، واشنگتن و ریاض

در این میان کاملا طبیعی بود که برخی گروه‌های سیاسی که در انتخابات اخیر عراق ناکام مانده بودند با این طرح همکاری کنند تا شاید بتوانند با حذف مالکی به پست‌های مورد نظر خود دست یابند.
بنا بر این گزارش، برخی عناصر بعثی رژیم سابق، برخی نیروهای امنیتی تحت حمایت آمریکا و همپیمان با علاوی در این طرح نقش داشتند. اما مراجع عظام حاضر در عراق درباره این طرح به مردم هشدار دادند.

* نحوه خنثی کردن طرح توطئه علیه دولت مالکی

اقدام نیروهای امنیتی مالکی در مهار تظاهرات‌کنندگان مانع اجرای این توطئه در عراق شد. اما آنچه که موجب شکست کامل این طرح فتنه شد، موفقیت مالکی در دستیابی به توافق با "مقتدا صدر " رهبر جریان صدر بود. آنها در این توافق یک موضع حکیمانه اتخاذ کردند تا این طرح و توطئه را به شکست بیانجامند. مالکی با ارسال پیامی به "مقتدا صدر " وی را از طرح‌های علاوی با ارائه اسناد و دلایل کافی و نسخه‌هایی از طرح‌های توطئه آمریکایی آگاه کرد. به همین دلیل مقتدا صدر پس از متقاعد شدن به عراق بازگشت و به طرفداران خود اعلام کرد که در این تظاهرات شرکت نکنند و آن را به 6 ماه دیگر موکول کنند و فرصتی 6 ماهه به دولت بدهند تا سطح خدمات‌رسانی و عملکرد خود را بهبود بخشد و به مبارزه با فساد بپردازد.

البته این نخستین حلقه توطئه علیه دولت مالکی بود که با تدبیر مقتدا صدر ناکام ماند اما هنوز دشمنان عراق از پای ننشسته‌اند و بدنبال ارائه و تدوین طرح‌های جدید برای به سقوط کشاندن دولت عراق هستند.